

Agenda



8:00am - 9:00am (60mins)

Session:

Networking and Teabreak



9:00am - 9:05am (5mins)

Introduction

Aminat Jegede

Associate Director, TRPS, KPMG in Nigeria



9:05am - 9:15am (10mins)

Session:-

Opening Remarks

Adewale Ajayi

Partner & Head, TRPS, KPMG in Nigeria



9:15am - 9:45am (30mins)

Keynote

Amina Ado

Coordinating Director, Special Tax Operations Group, FIRS



9:45am - 11:15am (90mins)

Panel Discussion:

Discussion on topics from the key issues (45 mins)

Q & A from the audience (45 mins)

Amina Ado - Coordinating Director, Special Tax Operations Group, FIRS

Nike James - Partner, TRPS, KPMG Nigeria

Tayo Oviosu - CEO/Co-founder, PAGA

Odunayo Eweniyi - Co-founder/CEO, **Piggyvest**

Precious Iluku - CFO, Kuda Bank



11:15am - 11:20am (5mins)

Session: -

Closing **Remarks**

Martins Arogie

Partner, TRPS, KPMG in Nigeria

KPMG Tax Breakfast Seminar